Logistical Support Services, face parte dintr-un grup international de societati ce activeaza preponderent in domeniul imobiliar si al constructiilor.

Managementul grupului reuneste profesionisti cu o experienta de peste 20 de ani pe piata imobiliara si a constructiilor din Europa. Datorita interactiunii cu spetele si problematicile intampinate de dezvoltatorii imobiliari din Romania, acestia detin o viziune extinsa si profunda asupra evolutiei pietei si asupra rezolvarilor cazuisticilor cu care se poate intalni un proiect rezidential.

Din grupul Logistical Support Services fac parte si alte societati ce desfasoara activitati de sine statatoare sau conexe precum servicii pentru industria constructiilor, servicii de contabilitate, juridice, resurse umane, marketing, relatii publice, web design si productie de grafica, servicii de facility management.

Pe langa activitatile de sales, Property & Facility Management, serviciile puse la dispozitie de compania noastra constau si in activitati de promovare a ansamblurilor rezidentiale –marketing, publicitate si relatii publice, menite sa faciliteze inchirierea si vanzarea locuintelor aflate in gestiunea Logistical Support Services.

Core business-ul Logistical Support Services il reprezinta consultanta imobiliara pentru orice tip de proprietate si gestionarea activitatilor de vanzari, inchirieri, alaturi de Property & Facility Management-ul ansamblurilor rezidentiale gestionate.

In prezent, in gestiunea companiei se afla proprietati din ansamblurile rezidentiale Edenia Titan, Lacul Morii, Metropolis, Ipsilanti si Ring Timisoara si ne mandrim cu o rata de ocupare a apartamentelor disponibile pentru inchiriere de 98%.

Pe langa activitatile de sales, Property & Facility Management, serviciile puse la dispozitie de compania noastra constau si in activitati de promovare a ansamblurilor rezidentiale –marketing, publicitate si relatii publice, menite sa faciliteze inchirierea si vanzarea locuintelor aflate in gestiunea Logistical Support Services.

Scopul echipei Logistical Support Services este de a transforma orice proiect imobiliar, indiferent de faza in care se afla, intr-o poveste de success!

Echipa Logistical Support Services este formata din peste 30 de specialisti, cu o vechime medie de cel putin 3 ani in cadrul grupului, astfel incat intreaga echipa este familiarizata atat cu spetele intalnite in piata imobiliara din Romania, cat si cu procedurile care au condus la performanta in gestionarea proiectelor imobiliare.

Echipa este formata din specialisti din diverse domenii de activitate, aceasta cuprinzand economisti, contabili, avocati, traducatori, graficienti si programatori, specialisti in marketing si relatii publice, specialisti in administrarea de imobile si nu in ultimul rand, o echipa de vanzari cu experienta relevanta in comercializarea bunurilor imobiliare.

Intrucat forta de vanzari reprezinta cheia unei afaceri de succes, echipa comerciala Logistical Support Services reprezinta forta dumneavoastra de vanzari externalizata. Pe langa expertiza acumulata in lucrul cu proiecte similare, echipa Logistical Support Services a beneficiat de training in tehnici de vanzare, astfel incat agentii detin aptitudinile necesare pentru a genera vanzari performante si pentru o mai buna gestionare a portofoliului de clienti existent.