Servicii Imobiliare

Vantul si valurile sunt intotdeauna pe partea marinarilor cei mai experimentati.”

Edward Gibbon

Oferim clientilor nostri profesionalism si transparenta. Consultanta noastra se bazeaza pe know-how-ul nostru imobiliar si pe cunostintele profunde referitoare la situatia pietei din Romania, raportate activitatii noastre zilnice si experientei noastre. De asemenea, cunoastem bine dificultatile de tot felul pe care le-am intalnit si depasit in calatoria noastra profesionala, datorita diversitatii proiectelor pe care le-am realizat. Acest aspect ne permite identificarea punctelor slabe ale investitiilor si prevenirea diverselor probleme ce pot aparea in cazul diferitelor proiecte in Romania. Rapoartele noastre sunt foarte transparente si se constituie intr-o buna garantie pentru investitie dumneavoastra.

Impreuna cu noi investitia dumneavoastra va fi una sigura, urmarita de profesionisti ce va vor oferi consultanta si va vor informa cu privire la evolutia acesteia.

O echipa de profesionisti cu experienta experinta dovedita in piata romaneasca, inconjurata de o echipa deosebita de colaboratori externi ce va vor ajuta sa concentrati investitia in cea mai rentabila maniera si sigura pentru construirea unui viitor de succes.

Experienta noastra in consultanta imobiliara in Romania este variata, incepand de la investitiile in terenuri sau in active pana la recalificarea terenurior si rezolvarea dificultatilor de proprietate. Consideram ca o consultanta imobiliara adecvata trebuie sa fie sustinuta de cunostinte juridice si fiscale solide.

Cu mai mult de 12 ani experienta pe piata imobiliara din Romania si mai mult de 20 de ani de experienta pe piata imobiliara internationala, Logistical Support Services este specializata in tipuri fundamentale de servicii imobiliare in Romania:

Nu ezita sa ne contactezi!

Gabriela Petre
Director Comercial

  +40 727 877 515
  gabriela.petre@logissupport.ro
Sau completeaza formularul: