Property Management

Cu constanta si tenacitate se obtine ceea ce se doreste; cuvantul „imposibil” nu are semnificatie

Napoleón

Infrastructura noastra ne permite oferirea catre clientii nostri a unui serviciu integral de gestiune a proprietatilor.

Gestiunea proprietatilor tertilor include in primul rand o analiza clara a situatiei juridice, fiscale si imobiliare a proprietatii. Regularizarea situatiei juridice si fiscale a imobilelor reprezinta primul nostru obiectiv. In acest sens, verificam Registrul Proprietatii, situatia cadastrala, dar si situatia fiscala cu administratiile locale.

De asemenea, este primordiala verificarea situatiei imobiliare, iar in functie de tipul proprietatii realizam diferite examinari. Pe de alta parte, analizam posibilitatile de rentabilitate ale imobilului. In baza acestor analize si a respectarii obiectivelor anterior stabilite putem pregati mereu cele mai multe alternative de rentabilitate.

Majoritatea clientilor nostri straini nu dispun de personal propriu care sa le gestioneze investitiile in tara si isi rezolva absolut toate necesitatile prin intermediul serviciilor noastre; acestea incep de la elaborarea de bugete pana la gestiunea platilor, trecand prin gestiunea adminstrativa a oricarei documentatii, comercializarea proprietatilor, incluzand receptia si plata facturilor furnizorilor sau emiterea si incasarea facturilor clientilor.

Cu siguranta elementul fundamental in planificare este aspectul imobiliar, insa acesta nu este singurul; este foarte importanta trasarea corecta a structurii juridice adecvate necesitatilor clientului orientate catre optimizarea permanenta a fiscalitatii investitiei.

Odata regularizata intreaga situatie a imobilului si odata stabilita strategia de gestionare a acestuia impreuna cu clientul (vanzare, inchiriere), ne ocupam integral de toate activitatile necesare a fi intreprinse pentru atingerea obiectivelor stabilite. In acest sens, le putem imparti in 3 mari categorii:

Inapoi la pagina de Servicii Imobiliare
Nu ezita sa ne contactezi!

Gabriela Petre
Director Comercial

  +40 727 877 515
  gabriela.petre@logissupport.ro
Sau completeaza formularul: