Servicii pentru companii

Multi cred ca a avea talent este o chestiune de noroc; nimeni nu crede ca norocul poate fi si o chestiune de talent.

Jacinto Benavente

Din anul 2003, grupul nostru de companii ofera servicii profesionale si consultanta pentru societati romanesti in materie de fiscalitate, contabilitate, aspecte juridice si resurse umane. Mai mult de 600 de investitori straini prin intermediul a mai mult de 150 de societati romanesti au beneficiat de serviciile noastre de-a lungul a mai mult de 13 ani de activitate in Romania.

Serviciile de outsourcing pe care le prestam clientilor nostri se grupeaza in 3 mari categorii:

Toate departamentele noastre lucreaza in echipa, oferind astfel servicii integrale catre clientii nostri, din toate punctele de vedere. Echipele de fiscalitate si contabilitate, juristii si echipa de resurse umane colaboreaza si lucreaza impreuna cu echipele de consultanta imobiliara.

Foarte multi clienti au apelat la noi pentru rezolvarea problemelor lor in legatura cu investitiile lor in Romania, in ultimii ani. Cunostintele aprofundate despre legislatia romana si spaniola ne permit sa propunem si sa executam cele mai bune solutii pentru problemelor dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati. Comunicarea nu va fi o problema; echipa noastra stapaneste perfect limbile engleza si spaniola.

Nu ezita sa ne contactezi!

Gabriela Petre
Director Comercial

  +40 727 877 515
  gabriela.petre@logissupport.ro
Sau completeaza formularul: