Servicii de contabilitate si fiscalitate

Elementul distinctiv al omului prudent este acela de a fi capabil sa judece si sa ia decizii intr-o maniera convenabila.

Aristóteles

Un aspect fundamental de studiat si analizat in profunzime este reprezentat in investitiile straine este aspectul fiscal. Fiscalitatea nu este elementul cheie al unei investitii, insa, este aspectul ce poate periclita serios siguranta unei investitii, daca nu este corect analizat si planificat. O planificare fiscala corecta a investitiilor dumneavoastra va imbunatati, fara indoiala, rentabilitatea.

Echipa noastra de experti in fiscalitate identifica si planifica cele mai bune solutii fiscale pentru investitiile dumneavoatra si ofera structurile si mecanismele adecvate, conform cu legislatia in vigoare. Intr-o tara ca Romania, unde legislatia se modifica frecvent, este extrem de necesar sa fim la curent cu toate schimbarile recente, inclusiv cu cele ce urmeaza sa vina.

Echipa noastra de experti in fiscalitate colaboreaza si lucreaza permanent cu expertii nostri contabili, proiectand astfel in contabilitate planurile stabilite.

De asemenea, suntem pregatiti pentru eventualele aspecte ce pot aparea in legatura cu trezoreria, atat la nivel national, cat si la nivel local. Am dus la bun sfarsit mai mult de 50 de inspectii, unde, printre altele am reusit sa recuperam mai mult de 10 milioane de euro in rambursari de TVA.

Pe de alta parte, complementar serviciilor de fiscalitate, punem la dispozitie o oferta integrala de servicii de contabilitate si servicii administrative, ceea ce permite societatii dumneavoastra romanesti sa isi desfasoare zilnic acivitatea, fara necesitatea de a avea personal propriu. In acest sens, ceea ce oferim sunt servicii de outsourcing pentru clientii nostril in materie de:

Inapoi la pagina de Servicii Societati
Nu ezita sa ne contactezi!

Gabriela Petre
Director Comercial

  +40 727 877 515
  gabriela.petre@logissupport.ro
Sau completeaza formularul: