Servicii Juridice

6 ajutoare cinstite m-au invatat tot ceea ce stiu: numele lor este "cum", "cand", "unde", "ce", "cine" si "de ce".

Rudyard Kipling

Un alt aspect fundamental in momentul realizarii unei investitii in strainatate este reprezentat de cunoasterea in profunzime a legislatiei tarii respective.

Legislatia din Romania este foarte schimbatoare intrucat se produc modificari legislative pentru a adapta o legislatie comunista la un sistem capitalist si liberal. Apartenenta Romaniei la Uniunea Europeana, de asemenea ,o obliga sa modifice legislatia pentru a o adapta la normativele europene. In multe tari in curs de dezvoltare (cum este cazul Romaniei) teoria nu coincide mereu cu practica. Know How-ul nostru se bazeaza pe o experienta de 13 ani, de-a lungul carora am realizat sute de tranzactii de toate tipurile si in fata multor tipuri de organizatii sau institutii romanesti.

Cresteri si reduceri de capital, fuziuni sau desfaceri de societati, vanzari-cumparari de actiuni si multe alte actiuni juridice ne-au transformat in niste mari cunoscatori ai functionarii si dedesubturilor celor mai importante organisme si entitati oficiale (Registrul Comertului, Registrul Proprietatii, Cadastru, Trezorerie, Directii de Taxe si Impozite locale)

Cunostintele noastre in materie de legislatie si de institutii publice spaniole ne aduc o valoare adaugata pentru a lucra alaturi de investitori spanioli.

In acest sens, oferim urmatoarele servicii:

Inapoi la pagina de Servicii Societati
Nu ezita sa ne contactezi!

Monica Dumitrache
Avocat

Sau completeaza formularul: