Servicii de Resurse Umane

O masina poate realiza munca pentru 50 de oameni. Dar nu exista nicio masina care sa poata infaptui munca unui om extraordinar.

Elbert Hubbard

Legislatia si procedurile in materie de resurse umane in Romania sunt complexe. Un mare numar de formulare si declaratii trebuie completate, atat de angajator, cat si de angajat, pentru respectarea legislatiei in vigoare. Este posibil ca in materie de resurse umane, legislatia romaneasca sa fi evoluat cel mai putin in ultimii ani, referitor la simplificarea si optimizarea procedurilor.

In acest sens, oferim de ani buni, serviciile noastre de gestionare a resurselor umane societatilor din Romania.

Este necesara cunoasterea in detaliu a tuturor procedurilor si declaratiilor ce trebuie duse la bun sfarsit in orice relatie contractuala intre angajat si angajator.

Experienta noastra, de asemenea, se extinde la gestionarea resurselor umane ale firmelor straine ce actioneaza in Romania, adica, angajati straini cu contract de munca cu societati straine, dar care isi desfasoara activitatea in Romania.

Recrutarea si selectia personalului, administrarea personalului si declaratiile lunare catre administratia financiara sunt unele dintre serviciile noastre de outsourcing. Insa, ne ocupam si de reprezentarea firmei dumneavoastra in cazul unui control, elaborarea intregii documentatii necesare pentru securitatea in munca si urmarirea acesteia si orice alt serviciu relationat cu resursele umane din compania dumneavoastra.

O echipa cu o deosebita experienta va fi la dispozitia dumneavoastra.

Inapoi la pagina de Servicii Societati
Nu ezita sa ne contactezi!

Magda Ene
Manager Resurse Umane

  +40 747 290 094
  magda.ene@logissupport.ro
Sau completeaza formularul: