Consultanta imobiliara

Secretul succesului in viata consta in abilitatea de a fi dispus sa profiti de ocaziile care apar in drumul tau.

Benjamin Disraeli

Dupa o criza imobiliara deosebita in Romania intre ani 2008-2012, astazi piata imobiliara romaneasca este in plina crestere, in paralel cu cresterea economica a tarii ce in anul 2016 a depasit 5% din PIB. Extinderea imobiliara actuala raspunde unui model de crestere mult mai sustenabil, durabil si stabil, ce s-a dezvoltat in anii 2004-2008. In aceasta perioada, mai mult de 50% dintre cumparatori au fost investitori straini; azi mai mult de 95% dintre cumparatorii de locuinte din Romania sunt clienti si consumatori romani.

Ca si consultanti imobiliari, am sfatuit mai mult de 600 de investitori straini in Romania, canalizand investitii de mai mult de 150 de milioane de euro, de-a lungul traiectoriei noastre.

Intelegerea si asumarea necesitatilor obiectivelor clientului ca si cand ar fi ale noastre reprezinta punctul nostru de plecare. Oferirea solutiilor in modul in care am dori sa ne fie oferite noua reprezinta filosofia noastra. Interesul nostru primar este interesul clientului nostru.

Cunoasterea corecta a cererii si ofertei existente pe piata, a preturilor de vanzare ale produsului finit, ale posibilitatilor de finantare atat pentru investitori, cat si pentru cumparatorii finali sunt aspecte de care ne folosim zi de zi. Munca alaturi de investitorii nostri este meticuloasa. Informatia pe care o oferim este extinsa si detaliata.

Cu siguranta, elementul fundamental in planificare este aspectul imobiliar, insa acesta nu este singurul; este foarte importanta trasarea corecta a structurii juridice adecvate necesitatilor clientului orientate catre optimizarea permanenta a fiscalitatii investitiei.

Experienta noastra vasta si prezenta in Romania ne permite cunoasterea celor mai interesante proiecte, dar si necesitatile si gusturile consumatorilor romani in domeniul imobiliarelor.

Serviciile noastre de consultanta imobiliara se concentreaza in 3 mari tipuri de activitati:

Inapoi la pagina de Servicii Imobiliare
Nu ezita sa ne contactezi!

Gabriela Petre
Director Comercial

  +40 727 877 515
  gabriela.petre@logissupport.ro
Sau completeaza formularul: